cisticnafibroza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi prijatelji i kolege,

Zadovoljstvo mi je pozvati Vas na Jugoistočno Europsku konferenciju za cističnu fibrozu koja će se održati u Dubrovniku, jednom od najlijepših gradova na Hrvatskoj obali.

Dubrovnik je u prošlosti bio Grad-Republika (Dubrovački Statut 1272.g.), uz Veneciju jedan od najpoznatijih kulturno-gospodarskih središta na Mediteranu a od 1979.g. nalazi se u registru zaštićene svijetske baštine UNESCO-a. U novijoj povijesti središte je suvremenih kulturnih i turističkih zbivanja. Dubrovnik nudi prostor koji pruža bogati izbor raznovrsnih doživljaja i uzbuđenja, ali i potpuni odmor u tihom, umirujućem okolišu blage mediteranske klime i prekrasnih primorskih pejzaža.

Ovo je po redu druga konferencija o cističnoj fibrozi koja se održava na prostorima Jugoistočne Europe. Prva konferencija održana je 2009. godine u Makedoniji i tada se pokazala velika potreba za daljnjom edukacijom o cističnoj fibrozi na ovim prostorima. Sukladno tome, i ove godine održat će se tri vrlo kvalitetna seminara; seminar za liječnike, seminar za fizioterapeute, medicinske sestre i nutricioniste te seminar za oboljele i obitelji.

Ovim putem potičemo Vas da dođete u Dubrovnik i svojim sudjelovanjem pridonesete boljem sutra za sve oboljele od CF-a i njihove obitelji u Jugoistočnoj Europi.

Kada dođete u Dubrovnik dočekat će Vas vrhunski hotel ugodnog mediteranskog ambijenta u kojem se održava konferencija. Također, možete odsjesti i u jednom od obližnjih hotela u starom gradu ili pored mora.

Hrvatska udruga za cističnu fibrozu veoma je zahvalna svim sponzorima koji su omogućili provođenje ove konferencije.

 
 
 
Sponzori